Eckert & Ziegler

Cégünk az ECKERT & ZIEGLER hivatalos disztribútora. Magyarországon az alábbi termék csoportokat kínáljuk vevőink részére:

1. Eckert & Ziegler referencia és kalibráló források:

A termékcsalád kiváló minőségű radioaktív referenciaforrásokat és megoldásokat kínál a sugárzásmérő műszerek ellenőrzéséhez és kalibrálásához.

A termékeket az E&Z Isotope Productsnál Valenciában (USA), az E&Z Analyticsnél (Atlanta, USA) és az E&Z Nuclitecnél (Braunschweig, Németország) gyártják.

2. Eckert & Ziegler források orvosi célra:

Az Eckert and Ziegler Isotope Products (EZIP) síkforrások, PET-források, speciális SPECT-források és multimodális források teljes skáláját kínálja a nukleáris medicina részlegek igényei szerint. A kiváló minőségi termékek a jogszabályi követelményeknek és a folyamatos fejlesztésen alapuló minőségbiztosítási rendszereknek is megfelelnek.

3. Eckert & Ziegler források ipari célra:

Az Eckert & Ziegler Isotope Products zárt sugárforrások széles skáláját kínálja ipari mérésekhez, analitikai műszerekhez és ásványi / olajkút-kitermelési alkalmazásokhoz. Az Eckert & Ziegler Isotope Products a szabványos kapszula típusokon kívül egyedi tervezésű kapszulatípusokat is gyárt.

A fenti termékekkel kapcsolatban várjuk szíves megkeresésüket a  kereskedelem@izotop.hu címen.

A sütik segítenek a szolgáltatás kézbesítésében. A szolgáltatás használatával elfogadod a sütik használatát. További információ