XLIX. Sugárvédelmi Továbbképző Tanfolyam 

Munkatársaink is részt vesznek a tanfolyamon!

XLIX. Sugárvédelmi Továbbképző Tanfolyam 

2024. április 16-18.
Szeged, Magyarország

Esemény honlapja

Az ELFT Sugárvédelmi Szakosztálya ebben az évben április 16–18. között rendezi meg a XLIX. Sugárvédelmi Továbbképző Tanfolyamot Szegeden, a  Hunguest Hotel Forrás szállodában. A tanfolyam április 16-án ebéddel kezdődik és 18-án ebéddel ér véget.

A Szakosztály vezetése felkéri a tagjait és minden további hazai sugárvédelmi szakembert, hogy az elmúlt időszakban végzett munkájának eredményeit szóbeli előadás formájában ismertesse a továbbképző tanfolyamon.

A szerzők idén is pályázhatnak a SOMOS Alapítvány által alapított Sugárvédelmi Nívódíjra. A pályázati feltételekről a 2024/03 számú körlevélben elküldött Pályázati felhívásban olvashatnak.

A tanfolyam idején kerül átadásra Sugárvédelmi Emlékérem. Kérjük minden tagtársunkat, hogy tegyék meg javaslataikat a Sugárvédelmi Emlékérem odaítélésére.

A tanfolyamra a jelentkezési lapot 2024. március 1-ig és az Emlékérem odaítélésére tett javaslatokat 2024. március 16-ig az ELFT címére kérjük beküldeni (levelezési cím: Eötvös Loránd Fizikai Társulat, 1092 Budapest, Ráday utca 18. fsz. 3. e-mail: elft@elft.hu) .

Az előadások kivonatait elektronikus formában az svszakcsop@gmail.com címre kérjük beküldeni. Beküldési határidő: 2024.  március 16.

A Nívódíj pályázóktól is kérünk előadás kivonatot 2024.  március 16-ig, mert a programot csak így tudjuk időben összeállítani. A Nívódíj pályázatok kivonataira kérjük ráírni, hogy „Sugárvédelmi Nívódíj 2024. pályázat”. A Nívódíj pályázatok teljes anyagát a gabor.nagy@somos.hu címre kérjük megküldeni. Beküldési határidő: 2024. március 16.

A sütik segítenek a szolgáltatás kézbesítésében. A szolgáltatás használatával elfogadod a sütik használatát. További információ