Ipar Napjai 2023

Szeretettel várjuk az érdeklődőket a Hungexpo D pavilon D205-ös standjánál!

Ipar Napjai 2023

2023. május 16-19.
Hungexpo, Budapest

Esemény honlapja

IPAR NAPJAI – 2023.05.16-19.

Társrendezvény: AUTOMOTIVE HUNGARY Nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállítás

A Hungexpo májusi Ipari Napjai rendezvénye Magyarország legjelentősebb üzleti találkozója, mely az ipari szegmens valamennyi hazai és nemzetközi gyártója, forgalmazója, beszállítója és szolgáltatója számára egyedülálló fórum a bemutatkozásra. A rendezvény elkötelezett a legújabb technológiák és trendek bemutatása iránt, így a legfrissebb fejlesztések állnak a szakkiállítások és a hozzá kapcsolódó konferenciák középpontjában.

A látogatók első kézből kaphatnak információt a különböző iparágak újdonságairól, energia- és költséghatékony megoldásokról és nagydíjas termékekről. Egy helyen, egy időben tekinthetik meg a gyártók, forgalmazók, szolgáltatók termékeit, részletes tájékoztatást kérhetnek az ajánlatokról, terméktől függően megnézhetik azt működés közben, és a kapott információk alapján dönthetnek legújabb beruházásaikról, új üzleti kapcsolatok kialakításáról vagy megerősíthetik a már meglévő partnerséget.

Látogasson el Ön is az IPAR NAPJAI és AUTOMOTIVE HUNGARY szakkiállítás-együttesre!

A sütik segítenek a szolgáltatás kézbesítésében. A szolgáltatás használatával elfogadod a sütik használatát. További információ