Cím: 1121 Budapest, Konkoly Thege Miklós út 29-33. * Tel.: (36-1) 395-9081 * E-mail:
EN English ES Español JP Japanese RU Russian
 • A- A A+

 • Minőség és biztonság

  Küldetésünkkel összhangban tevékenységünket az ISO 9001 minőségirányítási szabványnak megfelelően végezzük. Első ízben 1998-ban kaptuk meg az erről szóló tanúsítványt az SGS Yarsley International Certification Services tanúsító testülettől.

  Sikeresen megtörtént az ISO 14001 Környezetirányítási Rendszer, valamint az ISO 9001 szabvány megújító auditja.

  ISO 14001 tanúsítvány

  ISO 9001 tanúsítvány

  Minőségpolitikánk itt olvasható.

  Ezen túlmenően az in vivo gyógyszertermékek gyártása a nemzetközi gyógyszergyártási szabályozásnak megfelelő GMP (Good Manufacturing Practice – Helyes Gyógyszergyártási Gyakorlat) előírásai alapján folyik, melyet Magyarországon a 44/2005. (X.19.) EüM rendelet szabályoz, és megvalósulását az Állami Egészségügyi Ellátó Központ (korábban GYEMSZI) rendszeresen ellenőrzi.

  Minden in vitro diagnosztikum rendelkezik a 8/2003 (III.13.) ESzCsM rendelet által előírt CE megfelelőségi jelöléssel – PSA és a Down kór kockázatbecslésére szolgáló készleteinkre rendelkezünk a rendelet által megkövetelt tanúsítvánnyal.
  Az Immunoassay Üzletág ezen kívül rendelkezik a radioaktív immunoassay készletek tervezésére, fejlesztésére, gyártására és disztribúciójára vonatkozó ISO 13485 szabvány szerint tanúsított minőségirányítási rendszerrel. Tanúsítvány E szabvány szerint történik a Fe-59 Core Reagent (komponens IVD készlethez) gyártása is cégünknél. Tanúsítvány
  Ezeket a tanúsítványokat az OGYÉI – Eszközminősítő és Kórháztechnikai Igazgatóság adta ki.

   

  Minden termékünk, továbbá a termék-előállítás, a tárolás és a szállítás egyaránt megfelel a legszigorúbb biztonsági előírásoknak. A környezet radioaktív szennyeződésének megakadályozását többszintű biztonsági rendszer garantálja. Környezeti politikánk ITT olvasható.
   
   
   

   

  Honlaptérkép
  A weboldallal (www.izotop.hu) kapcsolatos észrevételeit a következõ címre küldje: webmaster@izotop.hu