Cím: 1121 Budapest, Konkoly Thege Miklós út 29-33. * Tel.: (36-1) 392-2577 * E-mail:
EN English ES Español JP Japanese RU Russian
 • A- A A+

 • Minőség, biztonság és környezetvédelem

  Küldetésünkkel összhangban tevékenységünket az ISO 9001 minőségirányítási szabványnak megfelelően végezzük. Első ízben 1998-ban kaptuk meg az erről szóló tanúsítványt az SGS Yarsley International Certification Services tanúsító testülettől.

  Környezetközpontú irányítási rendszerünk / ISO 14001 / 2012 óta tanúsított, szintén az SGS által.

  Integrált vállalatirányítási politikánk itt olvasható.

  Ezen túlmenően az in vivo gyógyszertermékek gyártása a nemzetközi gyógyszergyártási szabályozásnak megfelelő GMP (Good Manufacturing Practice – Helyes Gyógyszergyártási Gyakorlat) előírásai alapján folyik, melyet Magyarországon a 44/2005. (X.19.) EüM rendelet szabályoz, és megvalósulását az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) rendszeresen ellenőrzi.

  Minden in vitro diagnosztikum rendelkezik a 8/2003 (III.13.) ESzCsM rendelet által előírt CE megfelelőségi jelöléssel – PSA és a Down kór kockázatbecslésére szolgáló készleteinkre rendelkezünk a rendelet által megkövetelt tanúsítvánnyal.

  Az Immunoassay Üzletág ezen kívül rendelkezik a radioaktív immunoassay készletek tervezésére, fejlesztésére, gyártására és disztribúciójára vonatkozó ISO 13485 szabvány szerint tanúsított minőségirányítási rendszerrel.

  Ezeket a tanúsítványokat a Nemzeti Orvostechnikai Eszköz Megfelelőségértékelő és Tanúsító Kft. adta ki.

   

  Minden termékünk, továbbá a termék-előállítás, a tárolás és a szállítás egyaránt megfelel a legszigorúbb biztonsági előírásoknak. A környezet radioaktív szennyeződésének megakadályozását többszintű biztonsági rendszer garantálja. Környezeti politikánk ITT olvasható.
   
   
   

   

  Honlaptérkép
  A weboldallal (www.izotop.hu) kapcsolatos észrevételeit a következõ címre küldje: webmaster@izotop.hu