Cím: 1121 Budapest, Konkoly Thege Miklós út 29-33. * Tel.: (36-1) 395-9081 * E-mail:
EN English ES Español JP Japanese RU Russian
 • A- A A+

 • Signtechnika

  A SIGNTECHNIKA a világ egyik vezető reklámtechnikai óriása a Signtech Inc. (USA) anyagainak importőreként, innovatív technológiájának meghonosítójaként és alkalmazójaként a feszített fóliás reklámeszközök gyártására szakosodott legelső magyar vállalkozás volt.

  A piac generálta folyamatos fejlődés eredményeképpen – a felhalmozott tudás, technikai és technológiai felkészültség, illetve a jelenleg is rendelkezésre álló műszaki szakembergárda birtokában ma már – a sign ipar termékeinek legszélesebb választékát fejleszti és gyártja.

  A Graphix-Line Stúdióval és a Graphixtrade-el továbbra is olyan munkacsoportot alkot, amely a reklámiparban és a hazai műszaki fejlesztésben kínálkozó feladatokat a legkorszerűbb módon, a legkedvezőbb költségszinten, és mindemellett kiemelkedő minőségben tudja megvalósítani. Műszaki berendezések gyártásával, fejlesztésével, karbantartásával, izotóp technikai besugárzók és nagyberendezések kivitelezésével és helyszíni összeszerelésével is foglalkozik. A sign-, illetve nyomdaipar számára gépeket, segédeszközöket és optikai termékeket is készít, javít.

  Az Izotóp Intézet részeként természetesen az ISO minőségbiztosítási környezet és az SAP vállalatirányítási rendszer ad további garanciát a már jól ismert és magas minőségű tevékenységeihez.

  Főbb profilok:

  Kapcsolat:

  Tel./Fax: (06 1) 392 2251

  E-mail: signtech@izotop.huizosign@yahoo.com

  Egri Béla +36 30 9322776

  Imre Csaba +36 30 8520389

   

                                 

   

   

   

  Honlaptérkép
  A weboldallal (www.izotop.hu) kapcsolatos észrevételeit a következõ címre küldje: webmaster@izotop.hu