Cím: 1121 Budapest, Konkoly Thege Miklós út 29-33. * Tel.: (36-1) 395-9081 * E-mail:
EN English ES Español JP Japanese RU Russian
 • A- A A+

 • Menedzsment és Vezetők

   

  menedzsment
  Lakatos Mihály
  ügyvezető igazgató

  A Veszprémi Vegyipari Egyetemen végzett 1980-ban. A végzés után az Izotóp Intézet Kft. jogelődjében kezdett el dolgozni. A kft alapító tagja, különféle beosztásokban dolgozott. 1993-tól osztályvezető, 1994-től termelési igazgató és azóta a kft-t irányító menedzsment tagja. Ebben a beosztásban különböző területekért volt felelős. 2001-től az ügyvezető helyettese, 2004-től ügyvezető igazgató.

  Antalffy Mária
  üzletág-igazgató, Radiogyógyszer üzletág

  Vegyészmérnök, 2007-től EANM által minősített radiogyógyszerész. 1993-tól kutatás-fejlesztéseket végezte, 1997-2007 között gyógyszergyártás termelésirányítója volt. 2007-2012 GE Healthcare-nél, Londonban radiogyógyszerészként dolgozott. 2012-től vezeti a cég Radiogyógyszer üzletágát.

   

  Dr. Faiglné dr. Birkás Erzsébet
  üzletág-igazgató, Szintézis üzletág

  Vegyészmérnök, egyetemi doktor. Korábbi munkahelyei: Reanal Finomvegyszergyár, Gyógyszerkutató Intézet Kft. (Radiokémiai Osztály).
  Munkaviszonya az Izotóp Intézet Kft.-ben 1995-ben kezdődött a kereskedelmi részlegen belül (import csoportvezető, majd a kereskedelmi igazgató helyettese).
  2004-től a Szintézis üzletág vezetője. Felelős a Szintézis üzletág gyártási, fejlesztési tevékenységéért.

  Horváth János
  logisztikai és műszaki igazgató

  A Pozsonyi Műszaki Egyetemen szerzett 1981-ben vegyészmérnöki és a Budapesti Műszaki Egyetemen 1986-ban gazdasági mérnöki képesítést. 1981 – 1996 között a Zoltek (Magyar Viscosa) Rt. vezető munkatársa különféle beosztásokban (technológus, fejlesztő mérnök, üzemvezető, főmérnök, gazdasági vezető, igazgatóhelyettes). 1999 – 2001 között a VT Circuits Kft. műszaki vezetője. 2001 -2005 között a Trumf Hungary Kft. ügyvezetője. 2005-től az Izotóp Intézet Kft. üzletfejlesztési igazgatója. Felelős a cégnél a logisztika, a beszerzés, a karbantartás és az IT feladatok színvonalas megoldásáért.

  Kele Zsuzsanna
  gazdasági igazgató

  1988-ban a Külkereskedelmi Főiskolán üzemgazdász, 2003-ban a Budapesti Gazdasági Főiskola vállalkozói szakán számviteli szakértő végzettséget szerzett. Jogi szakokleveles közgazdász képzésen vett részt 2007-2009 között az ELTE Állam és Jogtudományi Karán.
  1981 és 1986 között a külkereskedelemben dolgozott pénzügyi területen. 1996 óta dolgozik az Izotóp Intézet Kft.-nél pénzügyi csoportvezető, gazdasági igazgató-helyettes, majd gazdasági igazgatói beosztásban. Felelős a cég gazdálkodásáért.

  Dr. Környei József
  kutatásért felelős igazgató

  Vegyészmérnök, a kémiai tudományok kandidátusa, habilitált 2002-ben. 1979 óta dolgozik a cég jogelődjénél. 1998-2012 között vezette a gyógyszergyártási üzletágat. A Debreceni Tudomány Egyetem címzetes docense. A termelés irányítása mellett foglalkozott a K + F tevékenység irányításával. 2012-től a cég létrehozta az önálló fejlesztő, elemző részleget. A kutatásért felelős igazgatóként felel a vállalkozás jövőjét meghatározó K + F tevékenység fejlesztéséért és irányításáért.

  Dr. Pálfi Tamás
  üzletág-igazgató, Sugártechnika üzletág

  PhD fokozattal rendelkező okleveles vegyész, 2007-ben csatlakozott a cégünkhöz. Ezt megelőzően 2002-től MTA Izotópkutató Intézet Sugárhatáskémiai Osztályon kutatóként dolgozott.
  Cégünknél részt vett sugárforrások gyártásában, engedélyeztetési eljárások lefolytatásában, radioaktív hulladékkezelési eljárások fejlesztésében. Projektvezetőként több belföldi és külföldi projekt sikeres megvalósítását irányította.
  2010. év végétől a Sugártechnikai Üzletág vezetőjeként tagja a vezetőségnek.

  Sárándi István
  üzletág-igazgató, Immunoassay üzletág

  Okleveles vegyész, 1981-ben csatlakozott az MTA Izotóp Intézete Radiopharmakon osztályához, ahol radioimmunoassay kutatás-fejlesztéseken dolgozott. Azóta is, megszakítás nélkül ezen a szakterületen tevékenykedik, végigjárta az in-vitro diagnosztikai kutatás-fejlesztés és gyártás minden stádiumát.
  Több évtizedes gyakorlatot szerzett mind a készletfejlesztés, mind a gyártás és üzletág irányítás területein. Elsődlegesen felelős az üzletág tevékenysége irányának meghatározásáért és a gyártott in vitro diagnosztikai készletek világszínvonalú minőségének fenntartásáért és továbbfejlesztéséért.

  Sipos Gáborné
  minőségirányítási igazgató

  Vegyészmérnök, 20 évig dolgozott vezetési tanácsadóként oktatóként és nemzetközi regisztrációval rendelkező vezető felülvizsgálóként a minőségirányítás területén, mielőtt az Izotóp Intézet Kft.-hez csatlakozott 2008-ban.
  Felelős a különböző szabványoknak megfelelő irányítási rendszerek bevezetéséért, működéséért és fejlesztéséért, valamint a gyógyszergyártáshoz kapcsolódó egyes tevékenységek irányításáért: független minőség-ellenőrzés, validálási/kvalifikálási program, stabilitásvizsgálati program.

  Szende Judit
  kereskedelmi igazgató


   
  Gyógyszeripari ágazaton végzett vegyészmérnök, majd a gazdasági mérnöki karon szerzett kereskedelmi végzettséget. 1988-ban kezdett dolgozni a cég jogelődjének kereskedelmi leányvállalatánál, majd ezt követően 1995-től, az önálló kereskedelmi részleg megalakulásától kezdve az Izotóp Intézet Kft. kereskedelmi igazgatója. Felelős az export és belföldi értékesítés, az import beszerzés, a kereskedelemmel kapcsolatos szolgáltatások irányításáért.

  Tyukodi Lajos
  környezetvédelmi és biztonsági igazgató

  A Bánki Donát Gépipari Műszaki Főiskolán üzemmérnöki, majd a Budapesti Műszaki Egyetemen gépészmérnöki képesítést szerzett. 1973 óta dolgozik az Izotóp Intézet Kft.  jogelődjénél. 1993-97 között a kft osztályvezetője. 1997-2000 között a V-Pack Kft. kereskedelmi igazgatója és a Hungaroster Kft. projektvezetője. 2000 óta az Izotóp Intézet Kft. főmérnöke és sugárvédelmi szolgálatvezetője.

  Honlaptérkép
  A weboldallal (www.izotop.hu) kapcsolatos észrevételeit a következõ címre küldje: webmaster@izotop.hu